IoT / M2M Innovatie

Tussen alle techniek in is de totaaloplossing niet altijd duidelijk, wij bieden een helpende hand bij innovatie en productontwikkeling

Met een idee en soft/hard-ware alleen bent u er nog niet, soms is er meer nodig om uw oplossing functioneel en compleet te krijgen. Als partij tussen alle techniek en platformen in hebben wij een rijke ervaring met hardware en data plaformen en spelen graag een rol in het proces om uw idee tot realisatie te brengen.

Vragen over uw IoT oplossing ?

Hardware welke aansluit op uw toepassing

Er bestaat een jungle van hardware en apparaten, graag wijzen wij u op het juiste pad.

IoT routers & Gateways

Met een IoT Router/Gateway kunt u niet verbonden apparaten in verbinding brengen met uw platform of de cloud, wij hebben ervaring met dergelijke oplossingen en vertellen u daar graag meer over.

M2M data sensoren

Zoekt u M2M/IoT data sensoren (sensoren welke gegevens online sturen) dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden.

Hardware op maat

Bent u op zoek naar eigen hardware ontwikkeling, wij hebben ervaring en hebben reeds eigen hardware ontwikkelt. Wij helpen u graag op weg.

IoT Consultancy

In het grotere traject kunnen wij u adviseren en begeleiden om uw idee tot een oplossing te laten komen, als ervaring connectiveitspartij hebben wij tevens brede kennis van hardware, software en cloud oplossingen.

Op het moment dat u voor vragen staat en graag assistentie zoekt om uw project werkelijkheid te maken, gaan we graag het gesprek met u aan. Wij bieden een gratis introductie gesprek om kennis te maken met uw project en een idee te krijgen van u doel. Wij bieden u graag onze Open IoT quickscan aan.

Wat houdt de Open IoT quickscan in?
  • Wij bespreken op kernpunten uw project en wensen
  • We maken een haalbaarheids analyse en brengen in kaart wat de volgende stappen potentieel zijn
  • Wij bieden een eerste prijsindicatie over het totaalplaatje en waar de mogelijke valkuilen en risicos liggen
  • Wij showcasen duidelijke vervolgstappen die u kunt zetten om uw project te realiseren
  • Het advies is vrijblijvend
samenwerking in tech, handen schudden
Open M2M portal

Software platform

Om uw data inzichtelijk te krijgen zijn er diverse oplossingen beschikbaar, sommige premium, andere open source, wij kunnen u bij deze keuze helpen.

Soms heeft u al hardware maar voldoet het oude platform niet meer of wenst u deze hardware te koppelen aan een eigen platform, wij werken met meerdere systemen en adviseren u graag. Van fleet & asset tracking, meterstanden van zonnepanelen tot bewaking van energienet.

Embedded Simkaart

Bij hardware fabricage is het soms wenselijk om uw simkaart direct te solderen op de printplaat, in dit geval heeft u een embedded simkaart nodig.

Deze processen zijn vaak gebaad bij begeleiding en goede informatie alvorens uw apparaten in (massa)productie gaan. Graag gaan we een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

PCB embedded simkaart op hardware met iot, internet of things

Aan de slag met een M2M IoT simkaart?


Open M2M is het open platform voor alle Mobiele IoT techniek ter ondersteuning van 'machine 2 machine' communicatie waarbij kwaliteit en gebruikersgemak onze uitgangspunten zijn.
Mocht u vragen of ideƫen voor onze producten hebben horen wij graag van u.

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Contact

Wilhemina van Pruisenweg 35
2595 AN, Den Haag
Nederland

(+31) 70 568 08 88