CAT-M1 / LTE-M Connectiviteit

LTE CAT-M1 ook wel bekend als LTE-M is een mobiele communicatie standaard gericht op apparaten en sensoren. Apparaten met een LTE-M verbinding genieten een beter een bereik (met name binnen gebouwen) en lager energie verbruik dan bijvoorbeeld mobiele telefoons. Daarmee is deze technologie uitermate geschikt voor zogenoemde Low-power wide area (LPWA) toepassingen (zoals GPS trackers).

Aan de slag
LTE-M voordelen tenopzicht van bestaande 2G/3G/4G

Gelijk aan de slag met een LTE-M simkaart voor minder als € 1 p/m?

Waar maakt LTE-M het verschil?

Toekomstproof

Het 3GPP consortium heeft deze mobiele standaard vasgelegd met oog op de toekomst specifiek voor apparaten, u kunt met LTE-M vooruit voor de voorzienbare toekomst.

LTE-M vs NBIOT (narrowband)

Naast LTE-M bestaat er ook een andere standaard genaamd NBIoT (NarrowBand) In vergelijking tot elkaar LTE-M iets meer data beschikbaar en kan ook voice ondersteunen, maar is niet zo zuinig als NB-IOT.

LTE-M Toepassingen

Veelgestelde vragen

Momenteel ondersteunen al meer als 60 providers LTE-M wereldwijd. In welke landen Open M2M LTE-M dekking ondersteund kunt u achterhalen op onze dekkingskaart.
Hoewel LTE-M onderdeel is van de 4G en 5G standaard is het niet altijd ondersteund door alle apparaten en modems, u moet de technische handleiding van uw apparaat raadplegen om te kijken of deze "LTE-M" of "LTE CAT-M1" ondersteund.
Nee, bij Open M2M is LTE-M ondersteuning inclusief en beschikbaar in de meeste westerse landen, kijk op onze dekkingskaart voor exacte informatie.
Nee, LTE-M gebruikt in bijna alle gevallen dezelfde simkaart als die in uw telefoon gaat. In sommige gevallen wordt er een 1.8 volt of embedded simkaart gebruikt, neem in dat geval even contact met ons op.
LTE-M zendmast radio signaal

LTE-M bij Open M2M

Bij Open M2M leveren we LTE-M connectiviteit in meerdere landen, welke landen exact kunt u achterhalen op onze dekkingskaart

  • Portal om handig al uw sims te beheren.
  • No-nonsense provider, geen verborgen kosten of minimale afname.
  • 2G/3G/4G/LTE LTE-M & NBIoT dekking inclusief (Waar beschikbaar)
Meer informatie

Aan de slag met LTE-M ?


Open M2M is het open platform voor alle Mobiele IoT techniek ter ondersteuning van 'machine 2 machine' communicatie waarbij kwaliteit en gebruikersgemak onze uitgangspunten zijn.
Mocht u vragen of ideëen voor onze producten hebben horen wij graag van u.

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Contact

Wilhemina van Pruisenweg 35
2595 AN, Den Haag
Nederland

(+31) 70 568 08 88